Palletner Hjelpedokumentasjon
Bla gjennom emner

Lagrede planer og ny beregning

Oppdatert 5. november 2026

Bruk Planer-fanen til å opprette og søke etter planer. Radene identifiserer de lagrede rommene og viser opprettelsesdato når den finnes. Planer opprettet i dag eller i går viser også denne teksten sammen med datoen.

I en plan bruker du Oppsett for inndata og Resultater for beregnet plassering. Redigeringsknappen tilbyr Gi planen nytt navn, Administrer rom og Oppsettsvisning. Handlingene i planlisten lar deg også gi nytt navn, duplisere eller slette en plan. En kopi er en uavhengig variant av lagret oppsett og plassering.

Endringer i mål, antall, kunder, leveringsrekkefølge eller lasteregler beholder det gamle resultatet og merker det Må beregnes på nytt. Den gamle tegningen, detaljene og forklaringen på manglende plassering beskriver fortsatt inndata lagret med resultatet. Beregn igjen for å oppdatere dem.

Planer lagres på denne enheten. Sletting av en plan fjerner lagret oppsett etter bekreftelse. Nåværende versjon har ikke Nylig slettet, versjonshistorikk, planeksport eller synkronisering av planer mellom enheter.

← Tilbake til alle veiledninger