Palletner Hjelpedokumentasjon
Bla gjennom emner

Personvern og sletting av planleggingsdata

Oppdatert 5. november 2026

Planer, gjenbrukbare rom, paller, kundeopplysninger og uferdige utkast lagres på denne enheten. Systemsikkerhetskopier er separate. Appen legger ikke bevisst planleggings-/kundeinnhold eller identifikatorer til analyse, krasjfelt, logger eller kjøpsleverandørens attributter.

Analyse og Del krasjrapporter er separate valgfrie innstillinger, av som standard. De påvirker ikke abonnementstilgangen. Vanlige systembaserte krasjrapporter kan inneholde unntaksmeldinger og system-/enhetsinformasjon.

Slett alle planleggingsdata fjerner etter bekreftelse lagrede planer/oppsett, gjenbrukbare rom, registerkunder og kundeutkast, Dine paller og uferdige planleggingskonfigurasjoner. Innebygde maler, innstillinger, abonnementstilgang, butikk-/leverandørregistre og systemsikkerhetskopier er separate. Handlingen avslutter ikke et abonnement eller sletter e-poster du har sendt.

Sletting av bare et gjenbrukbart rom, en palletype eller en registerkunde fjerner ikke uavhengige kopier i lagrede planer. For støtte- eller personvernforespørsler, kontakt support@palletner.com og velg bevisst hvilke opplysninger du inkluderer.

← Tilbake til alle veiledninger