Palletner Документација за помоћ
Преглед тема

Приватност и брисање планских података

Ажурирано 5. новембра 2026.

Планови, поновљиви простори, палете, подаци купаца и недовршени нацрти чувају се на уређају. Системске резервне копије су одвојене. Апликација намерно не додаје плански/клијентски садржај или идентификаторе у аналитику, поља падова, дневнике или атрибуте пружаоца куповине.

Аналитика и Дели извештаје о падовима су одвојене необавезне поставке, подразумевано искључене. Не утичу на приступ претплати. Стандардни системски извештаји могу садржати поруке изузетака и информације о систему/уређају.

Обриши све податке планирања после потврде уклања планове/распореде, поновљиве просторе, купце и нацрте, Ваше палете и недовршена подешавања. Уграђени обрасци, поставке, приступ претплати, записи продавнице/пружаоца и резервне копије остају одвојени. Не отказује претплату и не брише послату пошту.

Брисање само поновљивог простора, типа палете или купца не уклања независне копије у плановима. За подршку или приватност обратите се support@palletner.com и свесно изаберите информације које шаљете.

← Назад на све водиче