Прыватнасць і выдаленне даных планавання
Абноўлена 5 лістапада 2026 года
Планы, шматразовыя прасторы, палеты, звесткі кліентаў і незавершаныя чарнавікі захоўваюцца на гэтай прыладзе. Рэзервовыя копіі сістэмы асобныя. Праграма наўмысна не дадае змест або ідэнтыфікатары планаў/кліентаў у аналітыку, палі збояў, журналы або атрыбуты пастаўшчыка пакупак.
Аналітыка і Дзяліцца справаздачамі аб збоях — асобныя неабавязковыя выбары Налад, па змаўчанні выключаныя. Яны не ўплываюць на доступ падпіскі. Стандартныя ўласныя справаздачы аб збоях могуць утрымліваць паведамленні выключэнняў і інфармацыю сістэмы/прылады.
Выдаліць усе даныя планавання пасля пацвярджэння прыбірае захаваныя планы/раскладкі, шматразовыя прасторы, кліентаў даведніка і іх чарнавікі, Вашы палеты і незавершаныя канфігурацыі планавання. Убудаваныя шаблоны, налады, доступ падпіскі, запісы крамы/пастаўшчыка і рэзервовыя копіі сістэмы асобныя. Дзеянне не скасоўвае падпіску і не выдаляе дасланыя вамі лісты.
Выдаленне толькі шматразовай прасторы, тыпу палеты або кліента даведніка не сцірае незалежныя копіі ў захаваных планах. Для запыту падтрымкі або прыватнасці звяртайцеся на support@palletner.com і свядома выбірайце інфармацыю для ўключэння.