Palletner Abijuhendid
Sirvi teemasid

Privaatsus ja planeerimisandmete kustutamine

Uuendatud 5. novembril 2026

Plaanid, korduskasutatavad ruumid, alused, kliendiandmed ja lõpetamata mustandid salvestatakse sellesse seadmesse. Süsteemi varukoopiad on eraldi. Rakendus ei lisa tahtlikult planeerimis-/kliendisisu ega identifikaatoreid analüütikasse, krahhiväljadesse, logidesse või ostupakkuja atribuutidesse.

Analüütika ja Jaga krahhiaruandeid on eraldi valikulised Seadete valikud ning vaikimisi väljas. Need ei mõjuta tellimuse juurdepääsu. Tavalised omasüsteemi krahhiaruanded võivad sisaldada eranditeateid ja süsteemi-/seadmeteavet.

Kustuta kõik planeerimisandmed eemaldab pärast kinnitamist salvestatud plaanid/paigutused, korduskasutatavad ruumid, kataloogikliendid ja kliendimustandid, Sinu alused ning lõpetamata seadistused. Sisseehitatud mallid, eelistused, tellimuse juurdepääs, poe/pakkuja kirjed ja süsteemi varukoopiad jäävad eraldi. Toiming ei tühista tellimust ega kustuta saadetud e-kirju.

Ainult korduskasutatava ruumi, alusetüübi või kataloogikliendi kustutamine ei eemalda sõltumatuid koopiaid salvestatud plaanidest. Toe- või privaatsustaotlusega kirjuta support@palletner.com ja vali teadlikult lisatav teave.

← Tagasi kõigi juhendite juurde