Приватност и бришење податоци за планирање
Ажурирано на 5 ноември 2026
Планови, повторливи простори, палети, клиентски детали и недовршени нацрти се чуваат на уредот. Системските резервни копии се одделни. Апликацијата намерно не додава плански/клиентски содржини или идентификатори во аналитика, полиња за падови, дневници или атрибути на давателот на купувања.
Аналитика и Сподели извештаи за падови се одделни изборни поставки, стандардно исклучени. Не влијаат на пристапот до претплата. Стандардни системски извештаи може да содржат пораки за исклучоци и информации за систем/уред.
Избриши ги сите податоци за планирање по потврда отстранува планови/распореди, повторливи простори, клиенти и нацрти, Вашите палети и недовршени конфигурации. Вградените обрасци, претпочитања, пристапот до претплата, записи на продавница/давател и резервни копии се одделни. Не откажува претплата и не брише испратена пошта.
Бришење само повторлив простор, тип палета или клиент не ги брише независните копии во плановите. За поддршка или приватност контактирајте support@palletner.com и свесно изберете ги информациите.