Privātums un plānošanas datu dzēšana
Atjaunināts 2026. gada 5. novembrī
Plāni, atkārtoti lietojamās telpas, paletes, klientu informācija un nepabeigtie melnraksti tiek glabāti šajā ierīcē. Sistēmas dublējumi ir atsevišķi. Lietotne apzināti nepievieno plānošanas/klientu saturu vai identifikatorus analītikai, avāriju laukiem, žurnāliem vai pirkumu nodrošinātāja atribūtiem.
Analītika un Kopīgot avāriju pārskatus ir atsevišķas neobligātas Iestatījumu izvēles, kas pēc noklusējuma ir izslēgtas. Tās neietekmē abonementa piekļuvi. Standarta vietējie avāriju pārskati var ietvert izņēmumu ziņojumus un sistēmas/ierīces informāciju.
Dzēst visus plānošanas datus pēc apstiprinājuma noņem saglabātos plānus/izkārtojumus, atkārtoti lietojamās telpas, kataloga klientus un klientu melnrakstus, Savas paletes un nepabeigtās plānošanas konfigurācijas. Iebūvētie paraugi, preferences, abonementa piekļuve, veikala/nodrošinātāja ieraksti un sistēmas dublējumi paliek atsevišķi. Darbība neatceļ abonementu un nedzēš jūsu nosūtītos e-pastus.
Tikai atkārtoti lietojamas telpas, paletes tipa vai kataloga klienta dzēšana neizdzēš neatkarīgās kopijas, kas jau ir saglabātajos plānos. Atbalsta vai privātuma pieprasījumam sazinieties ar support@palletner.com un apzināti izvēlieties iekļaujamo informāciju.