Kad nevar ielādēt plānošanas datus vai preferences
Atjaunināts 2026. gada 5. novembrī
Ja lietotne ziņo, ka nevar ielādēt plānošanas datus, jūsu saglabātie dati tiek paturēti. Izmantojiet piedāvāto Mēģināt vēlreiz darbību. Nepieņemiet, ka ielādes kļūme nozīmē plānu dzēšanu.
Cilnes paliek sasniedzamas. Atveriet Iestatījumus, lai atvērtu Palīdzības dokumentāciju vai Sazināties ar atbalstu, pat ja plāns, saglabāto telpu saraksts vai klientu katalogs nav pieejams. Atbalstam nav nepieciešams sekmīgi ielādēts plāns vai Pro piekļuve.
Saglabāšanas kļūme patur redzamos labojumus vai melnrakstu tur, kur lietotne par tiem ziņo, nevis apstiprina nenotikušu saglabāšanu. Izmantojiet attiecīgo atkārtošanas/atkopšanas darbību un saglabājiet sākotnējos datus, pārbaudot problēmu.
Dzēst visus plānošanas datus ir atsevišķa apstiprināma darbība, kas neatgriezeniski notīra plānošanas datus šajā ierīcē. Tā nav tas pats, kas Mēģināt vēlreiz, preferences maiņa vai aprēķina atcelšana.