Když nelze načíst plánovací data nebo preference
Aktualizováno 5. listopadu 2026
Pokud aplikace oznámí, že plánovací data nelze načíst, uložená data jsou zachována. Použijte nabízené Zkusit znovu. Nepředpokládejte, že chyba načítání znamená smazání plánů.
Karty zůstávají dostupné. Otevřete Nastavení pro Nápovědu nebo Kontaktovat podporu i při nedostupném plánu, seznamu prostorů nebo adresáři zákazníků. Podpora nevyžaduje úspěšně načtený plán ani Pro.
Chyba ukládání uchová viditelné úpravy či návrh tam, kde to aplikace uvádí, místo potvrzení neúspěšného uložení. Použijte příslušnou akci opakování/obnovy a při ověřování problému zachovejte původní data.
Smazat všechna plánovací data je oddělená potvrzená akce, která trvale odstraní plánovací údaje na zařízení. Není totéž co Zkusit znovu, změna preference nebo zrušení výpočtu.