Quan no es poden carregar dades o preferències
Actualitzat el 5 de novembre de 2026
Si l'app informa que no s'han pogut carregar les dades de planificació, les dades desades es conserven. Fes servir l'acció Reintenta que s'ofereix. No suposis que un error de càrrega significa que l'app ha eliminat els plans.
Les pestanyes continuen accessibles. Obre Configuració per obrir Documentació d'ajuda o Contacta amb assistència encara que un pla, una llista d'espais desats o el directori de clients no estiguin disponibles. L'assistència no requereix un pla carregat correctament ni accés Pro.
Un error de desament conserva les edicions visibles o l'esborrany on l'app ho indiqui, en lloc de confirmar un desament que no s'ha completat. Utilitza l'acció de reintent/recuperació pertinent i conserva les dades originals mentre investigues el problema.
Elimina totes les dades de planificació és una acció separada i confirmada que esborra permanentment les dades de planificació d'aquest dispositiu. No és el mateix que Reintenta, canviar una preferència o cancel·lar un càlcul.