Palletner Documentació d'ajuda
Explora els temes

Privadesa i eliminació de dades de planificació

Actualitzat el 5 de novembre de 2026

Els plans, espais reutilitzables, palets, dades de clients i esborranys inacabats s'emmagatzemen en aquest dispositiu. Les còpies de seguretat del sistema són separades. L'app no afegeix deliberadament continguts o identificadors de planificació/clients a analítiques, camps d'errors, registres o atributs del proveïdor de compres.

Analítiques i Comparteix informes d'errors són opcions separades i opcionals de Configuració, desactivades per defecte. No afecten l'accés a la subscripció. Els informes natius estàndard poden incloure missatges d'excepcions i informació del sistema/dispositiu.

Elimina totes les dades de planificació elimina, després de confirmar, els plans/distribucions desats, espais reutilitzables, clients del directori i esborranys de clients, Els teus palets i configuracions de planificació inacabades. Els predefinits integrats, preferències, accés de subscripció, registres de botiga/proveïdor i còpies de seguretat del sistema romanen separats. L'acció no cancel·la una subscripció ni elimina els correus que has enviat.

Eliminar només un espai reutilitzable, tipus de palet o client del directori no esborra les còpies independents que ja contenen els plans desats. Per a una petició d'assistència o privadesa, contacta amb support@palletner.com i tria conscientment quina informació incloure-hi.

← Torna a totes les guies