Palletner Hjælpedokumentation
Gennemse emner

Privatliv og sletning af planlægningsdata

Opdateret 5. november 2026

Planer, genbrugelige lastrum, paller, kundedata og kladder gemmes på denne enhed. Systembackups er adskilte. Appen tilføjer ikke bevidst planlægnings-/kundeindhold eller identifikatorer til analyse, nedbrudsfelter, logfiler eller købsudbyderattributter.

Analyse og Del nedbrudsrapporter er separate valgfrie indstillinger og er som standard slået fra. De påvirker ikke abonnementet. Standardrapporter fra systemet kan indeholde undtagelsesbeskeder og system-/enhedsoplysninger.

Slet alle planlægningsdata fjerner efter bekræftelse gemte planer/opstillinger, genbrugelige lastrum, registerkunder og kundekladder, Dine paller og ufærdige opsætninger. Indbyggede skabeloner, præferencer, abonnement, butiks-/udbyderregistre og systembackups forbliver adskilte. Handlingen opsiger ikke et abonnement og sletter ikke sendte mails.

Sletter du kun et genbrugeligt lastrum, en palletype eller registerkunde, slettes uafhængige kopier i gemte planer ikke. Kontakt support@palletner.com om support eller privatliv, og vælg bevidst de oplysninger, du inkluderer.

← Tilbage til alle vejledninger