Privatnost i brisanje podataka planiranja
Ažurirano 5. studenoga 2026.
Planovi, prostori za ponovnu upotrebu, palete, pojedinosti kupaca i nedovršeni nacrti pohranjuju se na ovom uređaju. Sigurnosne kopije sustava odvojene su. Aplikacija namjerno ne dodaje sadržaj ili identifikatore planiranja/kupaca u analitiku, polja rušenja, zapisnike ili atribute pružatelja kupnje.
Analitika i Dijeli izvješća o rušenju odvojeni su neobvezni odabiri u Postavkama i početno su isključeni. Ne utječu na pristup pretplati. Standardna izvorna izvješća o rušenju mogu sadržavati poruke iznimki i informacije o sustavu/uređaju.
Izbriši sve podatke planiranja nakon potvrde uklanja spremljene planove/rasporede, prostore za ponovnu upotrebu, kupce imenika i njihove nacrte, Vaše palete i nedovršene konfiguracije planiranja. Ugrađeni predlošci, postavke, pristup pretplati, zapisi trgovine/pružatelja i sigurnosne kopije sustava ostaju odvojeni. Radnja ne otkazuje pretplatu niti briše poslane e-poruke.
Brisanje samo prostora za ponovnu upotrebu, vrste palete ili kupca imenika ne briše neovisne kopije već u spremljenim planovima. Za zahtjev podrške ili privatnosti kontaktirajte support@palletner.com i pažljivo odaberite podatke koje uključujete.