Palletner Documentație de ajutor
Răsfoiți subiectele

Confidențialitate și ștergerea datelor de planificare

Actualizat la 5 noiembrie 2026

Planurile, spațiile reutilizabile, paleții, detaliile clienților și ciornele neterminate sunt stocate pe acest dispozitiv. Copiile de siguranță ale sistemului sunt separate. Aplicația nu adaugă deliberat conținut sau identificatori de planificare/clienți în analize, câmpuri de erori, jurnale sau atribute ale furnizorului de achiziții.

Analize și Partajează rapoarte de blocare sunt opțiuni separate și facultative în Setări, dezactivate implicit. Nu afectează accesul la abonament. Rapoartele native standard pot include mesaje de excepție și informații despre sistem/dispozitiv.

Șterge toate datele de planificare elimină după confirmare planuri/aranjamente salvate, spații reutilizabile, clienți din registru și ciorne, Paleții dvs. și configurări neterminate. Șabloanele integrate, preferințele, accesul la abonament, înregistrările magazinului/furnizorului și copiile sistemului rămân separate. Acțiunea nu anulează abonamentul și nu șterge e-mailurile trimise.

Ștergerea doar a unui spațiu reutilizabil, tip de palet sau client din registru nu elimină copiile independente din planurile salvate. Pentru o solicitare de asistență sau confidențialitate, contactați support@palletner.com și alegeți deliberat informațiile incluse.

← Înapoi la toate ghidurile