Palletner Yardım belgeleri
Konulara göz at

Gizlilik ve planlama verilerini silme

5 Kasım 2026 tarihinde güncellendi

Planlar, yeniden kullanılabilir alanlar, paletler, müşteri bilgileri ve bitmemiş taslaklar bu cihazda saklanır. Sistem yedekleri ayrıdır. Uygulama planlama/müşteri içeriğini veya tanımlayıcılarını bilerek analizlere, çökme alanlarına, günlüklere veya satın alma sağlayıcısı özelliklerine eklemez.

Analizler ve Çökme raporlarını paylaş, Ayarlar'da ayrı ve isteğe bağlı tercihlerdir; varsayılan olarak kapalıdır. Abonelik erişimini etkilemez. Standart yerel çökme raporları istisna mesajları ve sistem/cihaz bilgileri içerebilir.

Tüm planlama verilerini sil, onaydan sonra kayıtlı plan/yerleşimleri, yeniden kullanılabilir alanları, dizin müşterileri ve taslaklarını, Paletleriniz'i ve bitmemiş planlama yapılandırmalarını kaldırır. Yerleşik şablonlar, tercihler, abonelik erişimi, mağaza/sağlayıcı kayıtları ve sistem yedekleri ayrı kalır. İşlem aboneliği iptal etmez veya gönderdiğiniz e-postaları silmez.

Yalnızca yeniden kullanılabilir alanı, palet türünü veya dizin müşterisini silmek kayıtlı planlardaki bağımsız kopyaları silmez. Destek veya gizlilik talebi için support@palletner.com adresine başvurun ve hangi bilgileri ekleyeceğinizi bilinçli seçin.

← Tüm kılavuzlara dön