Planlama verileri veya tercihler yüklenemediğinde
5 Kasım 2026 tarihinde güncellendi
Uygulama planlama verilerinin yüklenemediğini bildirirse kayıtlı verileriniz korunur. Sunulan Yeniden dene eylemini kullanın. Yükleme hatasının uygulamanın planlarınızı sildiği anlamına geldiğini varsaymayın.
Sekmeler erişilebilir kalır. Plan, kayıtlı alan listesi veya müşteri dizini kullanılamasa bile Yardım belgeleri veya Destekle iletişime geç için Ayarlar'ı açın. Destek, başarıyla yüklenmiş plan veya Pro erişimi gerektirmez.
Kaydetme hatası, başarısız kaydı onaylamak yerine uygulamanın bildirdiği görünür düzenlemeleri veya taslağı korur. İlgili yeniden deneme/kurtarma eylemini kullanın ve sorunu incelerken özgün verileri koruyun.
Tüm planlama verilerini sil bu cihazdaki planlama verilerini kalıcı olarak temizleyen ayrı, onaylı bir eylemdir. Yeniden dene, tercih değiştirme veya hesaplamayı iptal etme ile aynı değildir.