Palletner Dokumentacija za pomoč
Prebrskaj teme

Zasebnost in brisanje podatkov o načrtovanju

Posodobljeno 5. novembra 2026

Načrti, prostori za ponovno uporabo, palete, podatki o strankah in nedokončani osnutki so shranjeni v tej napravi. Sistemske varnostne kopije so ločene. Aplikacija vsebine ali identifikatorjev načrtovanja/strank ne dodaja namerno v analitiko, polja zrušitev, dnevnike ali atribute ponudnika nakupov.

Analitika in Deli poročila o zrušitvah sta ločeni, neobvezni izbiri v Nastavitvah in sta privzeto izklopljeni. Ne vplivata na naročniški dostop. Standardna izvorna poročila o zrušitvah lahko vključujejo sporočila izjem in podatke sistema/naprave.

Izbriši vse podatke o načrtovanju po potrditvi odstrani shranjene načrte/postavitve, prostore za ponovno uporabo, stranke iz imenika in osnutke strank, Vaše palete in nedokončane nastavitve načrtovanja. Vgrajene prednastavitve, nastavitve, naročniški dostop, zapisi trgovine/ponudnika in sistemske varnostne kopije ostanejo ločeni. Dejanje ne prekliče naročnine in ne izbriše poslanih e-poštnih sporočil.

Brisanje samo prostora za ponovno uporabo, vrste palete ali stranke iz imenika ne izbriše neodvisnih kopij, ki jih že hranijo shranjeni načrti. Za zahtevo glede podpore ali zasebnosti pišite na support@palletner.com in premišljeno izberite podatke, ki jih vključite.

← Nazaj na vse vodnike