Palletner Dokumentacja pomocy
Przeglądaj tematy

Zapisane plany i Wymaga przeliczenia

Zaktualizowano 5 listopada 2026

Karta Plany służy do tworzenia i wyszukiwania planów. Wiersze wskazują zapisane przestrzenie oraz datę utworzenia, jeśli jest dostępna. Plany utworzone dzisiaj lub wczoraj pokazują także odpowiednią etykietę obok daty.

W planie sekcja Konfiguracja zawiera dane wejściowe, a Wyniki obliczony układ. Przycisk edycji oferuje Zmień nazwę planu, Zarządzaj przestrzeniami i Widok układu. Działania na liście planów pozwalają również zmieniać nazwę, duplikować i usuwać plan. Duplikat jest niezależnym wariantem zapisanej konfiguracji i układu.

Zmiany wymiarów, ilości, klientów, kolejności dostaw lub reguł załadunku zachowują stary wynik i oznaczają go jako Wymaga przeliczenia. Stary rysunek, szczegóły i wyjaśnienie braków nadal opisują dane zapisane z tym wynikiem. Oblicz ponownie, aby je zaktualizować.

Plany są zapisane na tym urządzeniu. Usunięcie planu usuwa jego zapisany układ po potwierdzeniu. Bieżąca wersja nie ma obszaru Ostatnio usunięte, historii wersji, eksportu planów ani synchronizacji planów między urządzeniami.

← Wróć do wszystkich poradników