Tietosuoja ja suunnittelutietojen poisto
Päivitetty 5. marraskuuta 2026
Suunnitelmat, uudelleenkäytettävät tilat, lavat, asiakastiedot ja luonnokset säilyvät laitteessa. Järjestelmävarmuuskopiot ovat erillisiä. Sovellus ei tarkoituksellisesti lisää suunnittelu-/asiakassisältöä tai tunnisteita analytiikkaan, kaatumiskenttiin, lokeihin tai ostotoimittajan ominaisuuksiin.
Analytiikka ja Jaa kaatumisraportit ovat erillisiä valinnaisia asetuksia, oletuksena pois. Ne eivät vaikuta tilaukseen. Tavalliset natiivit kaatumisraportit voivat sisältää poikkeusviestejä ja järjestelmä-/laitetietoja.
Poista kaikki suunnittelutiedot poistaa vahvistuksen jälkeen suunnitelmat/asettelut, uudelleenkäytettävät tilat, rekisteriasiakkaat ja luonnokset, Omat lavat ja keskeneräiset määritykset. Sisäiset esiasetukset, asetukset, tilausoikeudet, kauppa-/toimittajatiedot ja järjestelmäkopiot ovat erillisiä. Toiminto ei peru tilausta tai poista lähettämiäsi sähköposteja.
Pelkkä uudelleenkäytettävän tilan, lavatyypin tai rekisteriasiakkaan poisto ei poista suunnitelmien itsenäisiä kopioita. Lähetä tuki- tai tietosuojapyyntö osoitteeseen support@palletner.com ja harkitse mukaan liitettäviä tietoja.