Palletner Օգնության փաստաթղթեր
Դիտել թեմաները

Գաղտնիություն և տվյալների ջնջում

Թարմացվել է 2026 թ. նոյեմբերի 5-ին

Ծրագրերը, վերօգտագործվող բեռնախցիկները, պալետները, հաճախորդներն ու սևագրերը սարքում են։ Համակարգի պահուստները առանձին են։ Հավելվածը դիտավորյալ չի ավելացնում ծրագիր/հաճախորդ բովանդակությունն ու նույնացուցիչները վերլուծությանը, խափանման դաշտերին, մատյաններին կամ գնման մատակարարի հատկանիշներին։

Վերլուծությունն ու Խափանման հաշվետվություն կիսելը առանձին ընտրովի են, լռելյայն անջատված։ Բաժանորդագրությանը չեն ազդում։ Սովորական բնիկ հաշվետվությունը կարող է ունենալ բացառության հաղորդագրություն ու համակարգ/սարք տվյալներ։

Ջնջել բոլոր պլանավորման տվյալները հաստատումից հետո հեռացնում է ծրագրեր/դասավորություններ, բեռնախցիկներ, տեղեկատուի հաճախորդներ ու սևագրեր, Ձեր պալետները և անավարտ կարգավորումները։ Ձևանմուշները, ընտրանքները, մուտքը, խանութ/մատակարար գրառումներն ու պահուստներն առանձին են։ Սա բաժանորդագրություն չի չեղարկում կամ ուղարկած նամակ չի ջնջում։

Միայն բեռնախցիկ, տեսակ կամ հաճախորդ ջնջելը ծրագրի անկախ պատճենները չի ջնջում։ Աջակցման/գաղտնիության համար գրեք support@palletner.com՝ գիտակցաբար ընտրելով տվյալները։

← Վերադառնալ բոլոր ուղեցույցներին