Palletner Helpdocumentatie
Onderwerpen bekijken

Privacy en planningsgegevens verwijderen

Bijgewerkt op 5 november 2026

Plannen, herbruikbare laadruimtes, pallets, klantgegevens en onvoltooide concepten worden op dit apparaat opgeslagen. Systeemback-ups staan daar los van. De app voegt plannings-/klantinhoud of identificatoren niet bewust toe aan analyses, crashvelden, logboeken of attributen van de aankoopprovider.

Analyses en Crashrapporten delen zijn afzonderlijke, optionele keuzes in Instellingen en staan standaard uit. Ze hebben geen invloed op abonnementstoegang. Standaard native crashrapporten kunnen uitzonderingsmeldingen en systeem-/apparaatinformatie bevatten.

Alle planningsgegevens verwijderen wist na bevestiging opgeslagen plannen/indelingen, herbruikbare ruimtes, klanten in het bestand en klantconcepten, Je pallets en onvoltooide planningsconfiguraties. Ingebouwde standaardtypen, voorkeuren, abonnementstoegang, winkel-/providergegevens en systeemback-ups blijven afzonderlijk. De actie annuleert geen abonnement en verwijdert geen verstuurde e-mails.

Alleen een herbruikbare ruimte, pallettype of klant uit het bestand verwijderen wist geen onafhankelijke kopieën die al in opgeslagen plannen staan. Neem voor ondersteuning of een privacyverzoek contact op met support@palletner.com en kies bewust welke informatie je meestuurt.

← Terug naar alle handleidingen